Повеќе за нас

Први чекори во животот ...

15_edited_edited_edited.jpg

Sinderella Baby Accessories започна со производство во осумдесеттите години со работа на мајката како хоби и ограничен капацитет.
Првата работилница е основана во 1992 година и зголемена во 1994 година, со што се зголемуваат капацитетите за производство од страна на денешните технолошки капацитети, се изведува квалитетно бебешко внатрешно стапало со домашно производство во Турција, тоа е пионер во воведување на сектор за иновативен пристап.

Семеен бизнис, додатоци за Sinderella Bebe, со свесност дека и чевлите за бебиња треба да бидат во мода
создава летни и зимски колекции.

Од основањето, компанијата е позната со брендовите SİNDERELLA BEBE, FREE BABY, а од 2009 година, FREESURE стана регистрирана трговска марка на компанијата.

Додека Freesure Baby Shoes создава свесност дека бебињата се исто така мода,
Земајќи го предвид здравјето на најскапоцените суштества кои не можат да го изразат својот непријатност, тој го прифати производството без да користи каков било штетен материјал за кожата и природата како неопходен принцип.

Тој нуди модели произведени во согласност со анатомијата, удобноста и елеганцијата на стапалата за бебиња со своите летни и зимски колекции, земајќи ги предвид големините на стапалата на бебињата помеѓу 0 и 12 месеци пред одење, во 4 различни големини.

Нашата мисија

Тоа е да им биде удобност на нозете на бебињата кои не можат да го изразат својот непријатност како сведок на здравата авантура при одење и на големите чекори на успехот во иднина.

Тековна производствена компанија со современи технологии со апсолутно задоволство на клиентите со дилери во многу земји низ светот, додека производството во Турција достигнува мали нозе.